Westendorf Brixental in Tirol uitzending 1 november 2020 

Westendorf beschikt namelijk over 1000 sneeuwkanonnen.  Vanuit Westendorf ben je direct aangesloten op het skigebied Skiwelt. Hiervandaan kun je ski‘n in onder meer Brixen im Thale, Soll, Ellmau, Going, Itter, maar ook in Kitzbuhl en Kirchberg.  De VVV van Westendorf heeft voor fanatieke ski‘rs een aantal tochten uitgezet. Een van die tochten is de Westendorfrunde (22,6 km). Deze tocht gaat over de prachtige pistes van Westendorf en je hebt er mooi uitzicht op de Kitzbuheler Alpen. 

Natuurlijk kom je onderweg in Westendorf voldoende hutten tegen waar je lekker wat kunt drinken.

Westendorf is zowel geschikt voor beginnende als voor gevorderde skiers. Er zijn mooie zwarte afdalingen en skirouten en in en om Westendorf liggen verschillende oefenpistes. 

Naast ski‘n kun je in Westendorf ook heel goed slee‘n, langlaufen, schaatsen, sneeuwschoenwandelen en natuurlijk apres skien.

Bereikbaarheid Westendorf: Westendorf ligt 914 kilometer van Utrecht, Westendorf ligt 15 km van de snelweg . Die 15 km zijn in 20 minuten te rijden.

Overnachten in Westendorf: Een uitstekend hotel om te overnachten in Westendorf is hotel Mesnerwirt. MIdden in het centrum, echt ‡lles op loopafstand, ontbijt en diner in het hotel, ruime luxe kamers en Nederlands personeel. Wat wil je nog meer?
Kijk voor prijzen en beschikbaarheden op 
http://www.mesnerwirt.at

 

 

Patrick van der Graaff in actie

Sport2000 winkel A.P. vd Feer in Bolsward de SPORT2000 van de week

Sophie van Hoytema