SERFAUS-FISS-LADIS uitzending 8 november 2020  

 

   Nieuw :  de 12er Bahn in Fiss aan de noordzijde met: Billenverwarming, kinderzekering en hoogteverschil 607 meter https://www.youtube.com/watch?v=t0Raj6D_ack&feature=youtu.be  

De schitterende wintersportregio Serfaus-Fiss-Ladis met de drie historische dorpen ligt ca. 1400 meter hoog op een zonnige hoogvlakte boven het Oberinntal in Tirol, omringd door de majestueuze 3000 meter hoge bergen van de Samnaungroep en detztaler Alpen.

 Met 214 km aan optimaal geprepareerde pistes, met de Kinderschneealm, het Murmlipark en Bertas Kinderland, uitstekende skischolen, kinderdagopvang, speciale kinderrestaurants en vele andere gezinsvriendelijke attracties beschikt Serfaus-Fiss-Ladis zeker over het beste winteraanbod voor gezinnen. Door platformen en bedrijven (Skigebiete-test.de, Best Ski Resort, etc.) is het ook al meerdere malen bekroond als meest gezinsvriendelijke regio in de Alpen. 
Topscores bij de Best Ski Resort Award
In het kader van het onderzoek 'Mountain Management' in samenwerking met de universiteit van Innsbruck zijn 55 topskigebieden in Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en Itali beoordeeld. De enqute onder bijna 48.000 skirs en snowboarders, direct op de piste, resulteerde in topscores voor Serfaus-Fiss-Ladis in de categorie 'aanbod voor gezinnen'. Uit de enqute blijkt dat kinderen en hun ouders de regio erg gezinsvriendelijk vinden. Daarnaast waarderen zij ook de uitstekende skischolen en de bijzondere faciliteiten, zoals de leuke hulpmiddelen, multimediale trails en thematische afdalingen, die in het hele skigebied voor extra comfort en plezier zorgen. Ook in de categorie 'comfort van het transport' staat Serfaus-Fiss-Ladis bovenaan. In z'n geheel neemt de vakantiebestemming in het Oberinntal bij de grote online-beoordelingswebsites in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en de Benelux al jaren de eerste plaats in of ten minste een van de plekken in de top drie.  
Drie dorpen – Een winterdroom
Hoe zeer Tirols Ski-Dimension zich onderscheidt van de in reageerbuizen ontstane skigebieden, wordt het beste zichtbaar in de drie dorpen van de regio. Serfaus is het oorspronkelijke Tiroolse dorp met een Reto-Romaanse inslag gebleven, ook dankzij de dorpsmetro die ervoor zorgt dat het verkeer in Serfaus rustig is. Wat schoonheid en oorspronkelijkheid betreft, doet het nabijgelegen dorp Fiss niet onder voor haar bekende zuster. Wie de twee dorpen
Description: SSD-2TB:Users:snowmagazine:Desktop:Lgo-SFL.pngzo naast elkaar ziet liggen op de hoogvlakte boven het Inntal, zou kunnen denken dat het tweelingen zijn.  
Ladis, het derde en kleinste dorp op de hoogvlakte, is dan weer heel nostalgisch. Met een burcht, oude muren en veel flair is Ladis de lieveling van de romantici onder de winterse vrienden. Of je nu Serfaus, Fiss of Ladis tot favoriet kiest, is een kwestie van smaak. Aanvoerbanen met een groot vermogen brengen je vanuit alle plaatsen binnen een paar minuten naar het hart van Tirols Ski-Dimension.  
Het is zo mooi om kind te zijn
Dat geldt in het bijzonder in Tirols Ski-Dimension. Met Bertas Kinderland in Fiss en de Serfauser Kinderschneealm en het Murmlipark midden in het dorp Serfaus beschikt de regio over het beste winteraanbod voor gezinnen met kinderen in de Alpen. Uitstekende skischolen, perfecte dagoppas voor kinderen, drie kinderrestaurants en de Bertas Ski-TV in het familierestaurant Sonnenburg in Fiss, het indianendorp, Funareas, de Fisser holenwereld, een motorsledeparcours voor kinderen, het Murmlitrail, de Berenpiste en nog veel meer zorgen ervoor dat de kinderen hun winterse pret beleven en dat hun ouders ongestoord kunnen skin en snowboarden.    
Meer informatie Serfaus-Fiss-Ladis Information, A-6534 Serfaus/Tirol, telefoon +43-5476-6239,  
info@serfaus-fiss-ladis.at.