13 SKIGEBIEDEN EN STADSBELEVING MET 1 KAART

Uniek in de wereld: de SKI plus CITY Pass Stubai - Innsbruck. Skin, snowboarden, rodelen, zwemmen, cultuur, winkelen, sightseeing, en dat alles met slechts n ticket. De SKI plus CITY Pass is de perfecte begeleider voor mensen op zoek naar avontuur.

U kunt op ontdekking in 13 skigebieden rondom Innsbruck en in het Stubaital met in totaal 308 kilometer piste en 111 kabelbanen. Bovendien kunt u gebruik maken van drie zwembaden en 22 aanbieders  van belevenissen in de regio Innsbruck met slechts n Tiroolse skipas. Ideaal voor de perfecte wintervakantiebeleving met sneeuwrijke pistepret en levendige stadsflair.

Skigebieden zoals: Nordkette Innsbruck, Patscherkofel, Axamer Lizum, Muttereralm, Khtai, Glungezer, Schlick2000, Rangger Kpfl, Stubaier Gletscher, Elfer, Serlesbahnen, Bergeralm, Hochoetz.

Tegelijkertijd bent u hiermee altijd mobiel want u kunt gebruikmaken van geselecteerde lijnen van het openbaar vervoer. De SKI plus CITY Pass Stubai - Innsbruck garandeert met 40 diensten maximale vakantievariatie voor een afwisselende vakantietijd in de Alpen. Sneeuwgarantie inbegrepen.

Lifestyle, cultuur, sightseeing: de 22 city-belevenissen van de SKI plus CITY Pass Stubai - Innsbruck maken u vanwege de fantastische veelzijdigheid heel enthousiast. U kiest helemaal zelf volgens uw eigen wensen, wat u wilt gaan doen. Bijvoorbeeld in de ochtend naar de skipiste, 's middags naar het museum en aansluitend een glhwein op de Kerstmarkt. Om de dag met een fonkelend einde op betoverende wijze te eindigen, begeeft u zich op een wandeling door het magische lichtjespark Lumagica Innsbruck   in de nabijgelegen hoftuin. Of u plant een hele sportvrije dag en wandelt ontspannen door de winkels in Innsbruck, bezoekt het klokkenmuseum Grassmayr. Of u wandelt in de sporen van de Habsburgers door de prachtige vertrekken van de keizerlijke hofburg. Het aanbod van 40 vrijetijdsbestedingen is in de SKI plus CITY Pass inbegrepen, 22 daarvan zijn stedelijke cultuur- en lifestyle-attracties. Zelfs een stadsrondleiding is inbegrepen. Kies n van de toers met gids van Per Pedes in onze lijst.

 Een bijzondere service, en ideaal, als u uw benen in de skivakantie even pauze wilt gunnen: de Sightseer Innsbruck  wordt je shuttle van de ene naar de volgende bezienswaardigheid. Daarmee beperken wij uw wandelingen tot een minimum. De bus legt op zijn route de absolute hoogtepunten af in Innsbruck: van slot Ambras via de Bergisel skischans tot de schilderachtige huizenrij aan de Inn. De SKI plus CITY Pass Stubai - Innsbruck is geldig als vervoersbewijs voor de Hop-on Hop-off bus.

https://www.innsbruck.info/nl/skien/ski-en-snowboard/skigebieden.html