Aflevering 7 Adelboden Lenk 04.12.2016

Winters sprookje voor genieters en dromers
Helemaal bovenaan in het Simmental, aan de voet van de Wildstrubel, die de natuurlijke afsluiting van het dal vormt, ligt het dorpje Lenk.

Een vakantieoord dat zijn gasten een grote verscheidenheid van sportieve en culturele gelegenheden, activiteiten en ontspanning biedt.

Moderne treinen en skiliften in de bekende skiregio Adelboden-Lenk…dänk! en het skigebied Betelberg brengen enthousiaste wintersporters naar de plek van hun geheime tip, gezinnen naar kindvriendelijke, overzichtelijke arena's.

Deelnemen aan sneeuwschoentochten, sleeën en sportklimmen is net zo goed mogelijk als op de kunstijsbaan pirouetten draaien of curling spelen.

Wie tot rust wil komen, kan dit in het dal tijdens een uitgebreide wandeltocht, op de loipe langs de Simme of op de hoogteloipe op 1800 meter boven zeeniveau.

Een gevarieerd vrijetijdsprogramma met een cultureel en sportief aanbod heeft voor ieder wat wils: oude gebruiken, concerten, volkstoneel, tentoonstellingen, wintersportwedstrijden.

Ook in een rustig vakantieoord hoeven nachtbrakers het niet zonder bioscoop, bars en disco te stellen.

Wie zich liever culinair wil laten verwennen, geniet bijvoorbeeld van de typische Lenker specialiteiten - Lenker Hobelkäse of Berg Bleu en Lenker gedroogd vlees - of een lokale fondue in een gezellig restaurant met traditioneel vermaak.

Partners

Sport 2000 Your professional sportshop
Diks Autoverhuur Bestel jouw auto gemakkelijk online bij Diks
Sunweb Zon-, winter- & autovakanties

Volg ons op social media:

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons dan op social media voor de laatste updates!