Presentatoren

Sander Janson

Sander Janson


Sander Janson is geboren in Schiedam. Na het volgen van het LBO, MBO en HBO is Sander door middel van een open sollicitatie brief naar John de Mol Produkties aan het werk gegaan als Publieksentertainer; Iemand die voor en tijdens een opname in de studio het publiek informeert en motiveert voor dat programma. Na een aantal jaren werd Sander als presentator gevraagd voor het programma SPOTT. Na dit programma kwam al snel Campinglife om de hoek kijken, dat hij inmiddels al 14 seizoenen presenteert. Maar Sander is in de tussentijd ook druk geweest met allerlei andere programma's als: Dancing on Ice, Nederland Vertrekt, Ik kom bij je eten, Wie doet de Afwas?, Scandinavian Roadtrip en is deelnemer in Expeditie Robinson 2015. Sander presenteert sinds 2008 samen met mede-presentatoren het programma Snowmagazine.
Saskia Pieck

Saskia Pieck


Saskia Pieck was als kind al volledig in de ban van sport. Atletiek was bij haar favoriet. En als Saskia sport, dan is zij fanatiek en gaat zij voor prestaties. Al snel maakte zij deel uit van de Nederlandse sprintploeg. Haar grootste passie lag echter bij de skisport. Al op haar 18de volgde zij de skilerarenopleiding bij de Nederlandse Skivereniging, waarna zij werkte als skilerares op een Indoorskibaan in Amsterdam. Omdat haar hart steeds sneller ging kloppen voor het skiën, vertrok zij in 1993 full time naar de bergen. In Oostenrijk werkte zij bij de Skischool Arlberg in St Anton en behaalde zij in 1999 het Oostenrijkse Staatlich diploma. Vervolgens vertrok zij naar Mount Buller in Australië om daar in de sneeuw te werken als wedstrijdtrainster. Ook hier behaalde zij diverse Australische en Canadese Ski-diploma’s. Weer terug in Nederland werkt zij tot op heden als opleider bij de Nederlandse Skivereniging. Haar specialiteit is het ski-onderwijs aan kinderen. Hiervoor heeft zij een Nederlands leerplan opgesteld. Naast supervisor, wedstrijd- en skilerarentrainster in St. Anton en Mt.Buller was zij deelneemster aan het Nederlandse skidemoteam, waarmee zij betrokken was bij Interskicongressen in het buitenland. Daarnaast test zij sinds 1999 ski’s voor het magazine Wintersport. Ook wordt zij regelmatig gevraagd voor film- en fotoshoots voor televisie en skimagazines. Behalve voor de skisport heeft Saskia ook veel interesse voor kinderen, onderwijs en opvoeding. In 2006 rondde zij een HBO-opleiding pedagogiek af, waarna ze als leerkracht ging werken op basisscholen. Sinds 2014 is zij zich gaan specialiseren op gedragsgebied. Momenteel is zij als gedragsspecialist verantwoordelijk voor het pedagogisch beleid op een basisschool. In de afgelopen jaren heeft zij een aantal programma’s voor TV gedaan, o.a. Editie NL en Tracks & Trails. En tenslotte is zij in 2017 de leuke uitdaging aangegaan als presentatrice van RTL Snow Magazine. 
Sophie van Hoytema

Sophie van Hoytema


Sophie van Hoytema begint haar carrière als zangeres en bandleider van de band Funk Schmunk, die ze samen met haar broer opricht. Tijdens deze periode studeert ze af aan de TU in Delft en zet haar studietijd voort op de Amsterdamse KleinkunstAcademie die ze in 2003 met succes afrondt. Ook studeert ze een jaar aan het Conservatorium van Amsterdam, afdeling jazz. Inmiddels heeft Sophie een aantal eigen cabaretprogramma’s ontwikkeld, waaronder het muzikale cabaretprogramma VERDEROP waarmee zij 2 jaar tourde. Daarnaast speelde zij op festivals als De Parade (Pivetti’s Palazzo Rumore) en het Edinburgh Fringe Festival (Lee Harvey Oswald the Musical). Ook vertolkte zij de hoofdrol in de Man van La Mancha naast Peter Faber en schreef (en speelde in) de kindermusical Pjotr. In het concertgebouw trad zij op met haar Cole Porter-programma. Sophie speelt in 2 theatervoorstellingen: "Wat een zak!", een liedjesprogramma met humorvolle verhalen en "Help, mijn moeder dans de salsa!", een humoristische, theatrale en avontuurlijke vertelling vol liedjes (met haar eigen moeder!). Door haar cabaretachtergrond wordt Sophie regelmatig ingehuurd om Cabaret op Maat te maken voor bedrijven, congressen en prive-aangelegenheden. Ook is zij dagvoorzitter of presentatrice op dit soort evenementen. Daarnaast treedt ze regelmatig op met haar band en blijft ze druk bezig haar televisie-, film-, en theaterwerkzaamheden verder uit te breiden. Zij heeft twee CD's uitgebracht met eigen liedjes. Sophie presenteert in 2011 voor het eerst het televisieprogramma RTL Snowmagazine op RTL 4.

Partners

Sport 2000 Your professional sportshop
Diks Autoverhuur Bestel jouw auto gemakkelijk online bij Diks
Sunweb Zon-, winter- & autovakanties

Volg ons op social media:

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons dan op social media voor de laatste updates!