Brunotti


De Snowmagazine presentatoren Sander, Saskia en Sophie gaan ook dit jaar weer naar de mooiste skigebieden en bezoeken de gezelligste verblijven. Dit seizoen dragen de presentatoren winterkleding uit de nieuwste wintercollectie van Brunotti.  De Brunotti collectie is o.a. verkrijgbaar bij Sport2000.

Brunotti, een all boardsports lifestyle merk, is opgericht door Claudio Brunotti in 1979. Claudio was een getalenteerde windsurfer en snowboarder. Zijn gevoel voor stijl, kleurgebruik en kwaliteit was uniek destijds. Het werd de handtekening van het merk. De rijke historie van Brunotti is nog steeds voelbaar in de nieuwe wintercollectie van 2017-2018.  

COLLECTIE
De nieuwe Brunotti wintercollectie voor dames, heren en kids biedt technische winterjassen, snow pants, fleeces, mutsen, helmen, skibrillen en andere accessoires in diverse modellen, kleuren en materialen. Ga naar www.brunotti.com en update je nieuwe wintergarderobe! 

INNOVATIES 
Gravity: het lichtgewicht kwaliteitslabel, opgedeeld in drie gradaties Gravity 1, Gravity 2 en Gravity 3.
Voor alle verschillende boardsports zijn lichtgewicht materialen een must dit zorgt voor extra bewegingsvrijheid en comfort.

Sphere: dit is het Brunotti label dat staat voor de waterafstotende en ademende laminatie laag. We hebben jassen met een 10k, een 15k en een 20k per m2/24h waterdichtheid en daarnaast 8k, 10k en 20k per m2/24h voor het ademend vermogen.

Clo-i®,
de lichtgewicht Clo-i vezel zorgt voor betere transport van vocht, is waterbestendig en daarnaast houdt het warmte vast. Door de speciale vorm van de vezel bieden we een isolatie die lichter van gewicht is dan de traditionele systemen, dit zorgt voor meer comfort en bewegingsvrijheid. Clo-i® is al langer in gebruik in de industriële sector zoals voor mensen die in vriessystemen werken, dit is de eerste keer dat het innovatieve Clo-I gebruikt wordt in winter apparel.

COLORS 
We bieden dit seizoen twee colour stories. Een warm & natural palet met een selectie aan kleuren als aards navy, een warme geeltint, taupe en roze. Het tweede kleurenpallet bestaat uit frisse kleuren zoals een heldere groen en lichtroze tint.


Partners

Facebook
Rtl Snowmagazine op facebook!
Diks
Bestel jouw auto gemakkelijk online bij Diks.

Volg ons op social media:

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons dan op social media voor de laatste updates!