Car-bags.com
Praktische reistassen voor wintersport

Herkent u dit? U gaat op wintersport met het hele gezin. Op het laatste nippertje worden de spullen gepakt. Iedereen zet zijn koffers en tassen bij de auto neer. De stapel wordt groter en groter. Hoe krijgt u die stapel in uw auto? Inladen, uitladen, opnieuw proberen en... weer opnieuw. Net zolang tot alles eindelijk past. En u wilde eigenlijk op tijd vertrekken!  

Car-Bags.com maakt een einde aan al dit passen en meten. Car-Bags reistassensets zijn op maat gemaakt voor de kofferruimte van uw auto en verkrijgbaar voor meer dan 200 automodellen. Met de tassen van Car-Bags.com is het inladen van de auto voor de wintersportvakantie in een handomdraai gebeurd. Snel, gemakkelijk en opgeruimd. U pakt zorgeloos uw spullen in, want u weet immers: past het in de Car-Bags set, dan past het in uw kofferruimte.  De belangrijkste voordelen:  
Handig en snel inpakken: passen en meten behoort vanaf nu tot het verleden. U kunt zorgeloos inpakken, in de wetenschap dat de tassen vanzelf de kofferbak optimaal vullen.

Makkelijk op te bergen:
alle tassen zijn volledig opvouwbaar - in tegenstelling tot harde koffers - en daardoor zowel thuis als op de vakantiebestemming gemakkelijk op te bergen.

Veilig:
door de optimale vulling van de kofferbak zal van gevaarlijke losse bagage in het uw auto geen sprake meer zijn.  

Dakboxtassen

Naast reistassen op maat voor in de kofferbak van uw auto heeft Car-Bags.com ook tassen ontwikkeld voor in uw dakbox. Een slimme oplossing om tijdens ski- of zomervakanties de beschikbare ruimte in travel- en skiboxen praktisch te benutten. Deze speciale reistassen zijn geschikt voor alle bekende merken dakboxen en zijn leverbaar als complete set of als individuele dakboxtas.  Een Car-Bags daxboxtassenset bestaat uit één neustas en drie standaard tassen. De neustas is qua afmetingen afgestemd op het aerodynamisch gevormde front van de dakbox en past perfect onder de schuin aflopende voorkant van de dakkoffer. De neustas meet aan de onderzijde 63x43 cm. De hoogte verloopt van 30 cm aan de achterkant naar 18 cm aan de voorzijde. De standaard tassen kunnen achter de neustas worden geplaatst. Elke standaard tas heeft een afmeting van BxLxH = 63x32x30 cm.  

Cool Bag

De Car-Bags Cool Bag is de ideale koeltas voor uw eten en drinken in de auto. De tas is breed aan de onderzijde, waardoor er veel in past, en smal aan de bovenzijde, waardoor uw beenruimte in de auto niet wordt beperkt.  De Cool Bag is vervaardigd uit luxe en stevige nylon stof en volledig geïsoleerd, waardoor uw eten en drinken heerlijk koel en fris blijft. De zilverkleurige binnenvoering is eenvoudig te reinigen.  

In het handige ritsvak aan de voorzijde kunt u tijdschriften en reisdocumenten bewaren. De tas heeft elastiekvakken aan beide zijden voor kleine spullen, zoals kauwgum en pennen. Door de verstelbare schouderband is de Cool Bag ook gemakkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld het strand of zwembad.

Partners

Facebook
Rtl Snowmagazine op facebook!
Diks
Bestel jouw auto gemakkelijk online bij Diks.

Volg ons op social media:

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons dan op social media voor de laatste updates!