FalkeFalke maakt skikousen voor ieder type skiër, door de anatomische vorm, polstering  en optimale pasvorm zitten de skikousen perfect  en brengen veel comfort. De skikousen bieden warmte en hebben vochttransport. Dit voor droge en warme voeten.

De FALKE skikousen zijn verkrijgbaar bij de betere ski en sportspeciaalzaken.FALKE SK 1
De geheel vernieuwde FALKE SK1 skikous, zijn anatomisch ( links en rechts) gevormd en optimaal gepolsterd. Met zijde en merinowool! Voor warme en droge voeten! 

FALKE SK 2 
FALKE SK 2 skikous, voor de meer geoefende skiër,  anatomisch ( links en rechts)   gevormd, optimaal gepolsterd. Voor droge en warme voeten de hele dag door.

FALKE SK 5
De SK 5 Ultra light, voor de betere skiër. Anatomisch gevormd en gepolsterd. Optimaal contact met de skischoen. Wordt ook gebruikt door het Oostenrijkse en Duitse skiteam.SK 1 kids 
Warme skikousjes met merinowool, optimale protection en draagcomfort. Voor warme en droge voeten!

FALKE Cosyshoes:
Na zo´n heerlijke dag skiën wil je wel wat anders aan de voeten FALKE heeft hiervoor de cosyshoes een heerlijke pantoffelsok, met rubber aan de onderkant wol aan de bovenkant. Heerlijk in je hotelkamer of appartement, maar ook super voor de buis, thuis als je kijkt naar Snowmagazine.Partners

Sport 2000 Your professional sportshop
Diks Autoverhuur Bestel jouw auto gemakkelijk online bij Diks
Sunweb Zon-, winter- & autovakanties

Volg ons op social media:

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons dan op social media voor de laatste updates!