Sinner

SINNER is een internationaal lifestyle- en sportmerk met een collectie die o.a. bestaat uit zonnebrillen, handschoenen, mutsen, helmen en skibrillen. SINNER staat bekend om hun eigenzinnige acties en uitingen die soms net over het randje gaan. ‘Moet kunnen toch?’, zegt het bedrijf met Nederlandse roots hierover. Met spraakmakende campagnebeelden en uitingen als ‘Be yourself! Everyone else is already taken’ maakt SINNER duidelijk waar ze voor staan.


Zonnebrillen Premium brillen voor elke stijl. Een perfecte mix van casual en sportieve brillen ontwikkeld met de beste lens technologieën zoals gepolariseerde SINTEC® en meekleurende Trans+ lenzen. Dankzij de SINNER brillen geniet je van superieure zichtbaarheid en de ultieme bescherming voor je ogen. 


Skibrillen
 SINNER biedt een groot assortiment skibrillen aan in de categorieën: volwassen, kinderen en OTG. Er zijn instap-modellen tot aan high-end performance skibrillen zoals de Mohawk en de Galaxy. Deze modellen zijn o.a. voorzien van een verwisselbare lens. Met de gepolariseerde SINTEC® en de meekleurende Trans + lenzen van de SINNER skibrillen ben je voor alle weersomstandigheden verzekerd van een extra goed zicht. 

Helmen
 SINNER helmen zijn ontworpen voor veiligheid en een goede pasvorm, dit zorgt voor een heerlijk gevoel op de piste met ultiem comfort. Elk SINNER model heeft zijn eigen aanvullende specificaties zoals een luchtpomp om de maat aan te passen, extra ventilatie, zachte fleece voering, quick release-systeem of zelfs een geïntegreerd vizier.  

Handschoenen
 De unieke DRY-S technologie van SINNER zorgt voor de beste kwaliteit handschoenen en wanten. Het DRY-S membraam is 100% waterdicht en 100% ademend om je handen droog en comfortabel te houden in alle weersomstandigheden. Elk SINNER model heeft zijn eigen aanvullende specificaties zoals lederen palmen. SINNER gebruikt 100% diervriendelijk dons en de handschoenen en wanten zijn gemaakt van een 6.000mm waterdicht en 10.000mm ademend membraan.


Mutsen
 De SINNER mutsen collectie bestaat uit warme, comfortabele en kleurrijke handgebreide mutsen & sjaals voor mannen, vrouwen en kinderen.

 De Sinner producten zijn ontwikkeld in samenwerking met atleten van wereldklasse en vooraanstaande kunstenaars. Volg je dromen net als wij!

SINNER. As I am.

Partners

Sport 2000 Your professional sportshop
Diks Autoverhuur Bestel jouw auto gemakkelijk online bij Diks
Sunweb Zon-, winter- & autovakanties

Volg ons op social media:

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons dan op social media voor de laatste updates!