Sport2000

SPORT 2000, uw specialist in ski-hardwaren en -verhuur! 
SPORT 2000 heeft 7 vestigingen gespecialiseerd in ski-hardwaren. Deze specialisten zijn terug te zien in RTL Snowmagazine, waarin zij u informeren over alle nieuwe producten en -mogelijkheden voor een onbezorgde wintersportvakantie. 

Lees hier meer over de wintersport specialisten van Sport2000
Skitest in Seefeld Tirol
Elk jaar gaan wij voor je naar Seefeld in Tirol om daar de nieuwste ski’s van verschillende fabrikanten te testen. Zo zijn wij perfect op de hoogte van de eigenschappen van de verschillende ski’s. Hierdoor kunnen wij je het beste advies geven en de beste collectie voor je samen stellen.

Ook dit jaar hebben wij weer vele ski’s voor je getest. 

Wij staan voor je klaar en zorgen ervoor dat jij die ski huurt of koopt die het beste bij jouw sportieve ski prestaties past.

Wij testen de ski’s persoonlijk en geven je het beste advies!
Skischoenen met 100% perfecte pasvorm!
Bootfitting! Binnen 30 minuten een maatwerk-skischoen.
 
Skischoenen zijn een belangrijk deel van je uitrusting. Pijn in je voeten tijdens het skiën verpest immers het plezier. Een goede pasvorm is de belangrijkste eigenschap bij skischoenen. De juiste skischoenen sluiten goed aan en ondersteunen daarbij je voeten en enkels. Je moet daarbij wel genoeg ruimte overhouden, zodat je nog kunt manoeuvreren. Skischoenen met een goede pasvorm houden je voeten warm en droog. Daarnaast beschermen ze je tegen blessures en verwondingen.

Jouw SPORT 2000 wintersportspecialist heeft voor elke voet of voetprobleem de juiste oplossing.Professioneel onderhoud van je ski- en snowboard materiaal

Ski's en snowboards moeten jaarlijks onderhouden worden voor optimaal plezier en dit verkleint de kans op ongelukken. Informeer bij je SPORT 2000 wintersport specialist welke mogelijkheden er allemaal zijn.

De handige wintersporter kan ook veel zelf doen voor het juiste onderhoud. Vraag ons naar de benodigdheden.

Verhuur ski- en snowboard materiaal
Uiteraard kun je bij ons ook al je materiaal huren. Alles wat je huurt wordt geheel op maat gemaakt, onderhouden en afgesteld afgeleverd op de afgesproken datum. Dit tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Je kunt bij aankomst direct naar de piste en genieten van jouw wintersportvakantie.

Neem hiervoor contact op met een van de SPORT 2000 wintersport specialisten.Wintersport kleding en accessoires
Voor uw wintersport vakantie hebben wij de ideale kleding en accessoires voor u: van jassen en broeken tot brillen, helmen en gadgets. Hieronder een mooie jas/broek combinatie voor hem van Brunotti. Natuurlijk hebben wij nog veel meer wintersport kleding voor u.

Bekijk hier onze complete wintersport collectie: http://www.sport2000.nl/sporten/wintersport


Bekijk hier onze complete wintersport collectie: http://www.sport2000.nl/sporten/wintersport

 

Partners

Sport 2000 Your professional sportshop
Diks Autoverhuur Bestel jouw auto gemakkelijk online bij Diks
Sunweb Zon-, winter- & autovakanties

Volg ons op social media:

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Volg ons dan op social media voor de laatste updates!